DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png

H1

H1 - Oefenwedstrijd
Datum zondag 18-2 Spelen 14:45

D1

D1 - Oefenwedstrijd
Datum zondag 18-2 Spelen 12:45
Nieuwsafbeelding bestuursmededeling
15-1

oud-bestuurslid Jules van Loon overleden

In Memoriam
 
Vrijdag 12 januari 2018 is  Jules van Loon , oud Bestuurslid en Erelid van MHC Soest, op 86 jarige leeftijd overleden. Jules was eind jaren tachtig en begin jaren negentig vele jaren bestuurslid Accommodatie (velden, clubhuis en bar) en is in 1996 benoemd tot Erelid van onze vereniging. Jules was zelf geen actieve hockeyer, maar vond dat hij zichals vader...

Nieuwsafbeelding sponsorbericht
15-1

Esther Vergeer bij Business Club Avond, meld u aan!

We zijn verheugd u te kunnen melden dat Esther Vergeer komt spreken op de gezamenlijke business club avond van Amersfoortse AMHC en MHC Soest bij onze sponsor SERVA Soest/Amersfoort. 
Jarenlang was Esther de onbetwiste nummer één van de wereld. Zo won Esther 470 wedstrijden op rij! Na haar actieve carrière richtte zij haar eigen foundation op die zich inzet om kinderen...

Nieuwsafbeelding jeugdnieuws
3-1

Happy New Year en aankondiging C-feest!

Beste leden, 
allereerst de beste wensen voor een mooi & sportief jaar! 
2018 is nog maar een paar dagen oud of de eerste activiteiten komen alweer op de kalender. 


ALLEN van harte welkom op de nieuwjaarsreceptie aanstaande zondag tussen 14.45 - 19.00 uur, voor het volledige programma zie uitnodiging op LISA of site. 

Nieuwsafbeelding algemeen
17-1

2ehands hockeykledingbeurs za 10 mrt, vrijwilligers gezocht!

Alvast voor op de kalender:  op 10 maart  aanstaande vindt de tweedehands hockeykledingbeurs plaats van 9-12 uur in het clubgebouw. Inleverdag is woensdagmiddag 7 maart. Tot die dag kun je in de gele kliko met gevonden voorwerpen kijken of er nog spullen van je liggen, vergeet dat niet te doen, want na 7 maart gaat ALLES in de verkoop en/of naar Spullenhulp! Meer info over de kled...

Nieuwsafbeelding algemeen
9-1

verslag Nieuwjaarswedstrijd Heren 1 – Oud Heren 1

Afgelopen zondag werd tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de Mixed Hockey Club Soest, de jaarlijkse wedstrijd tussen Heren 1 en Oud Heren 1 gespeeld.
 Voor de 5 e keer in 6 jaar werd de wedstrijd gespeeld onder een prachtige winterzon op de Bosstraat in Soest. Vorig jaar werd de wedstrijd vlak voor aanvang geannuleerd door sneeuwval.
 Het huidige Heren 1 dat dit jaar,...

Nieuwsafbeelding bestuursmededeling
8-1

Geslaagde receptie en aankondiging Heel MHC Soest bakt

Gister heeft het bestuur van MHC Soest samen met de leden, oud-leden, ouders van leden en sponsoren het nieuwe jaar ingeluid.
 
Heren 1 – Oud-Heren 1
Dat begon met de wedstrijd heren 1 – oud-heren 1. In een waterig winterzonnetje eindigde de wedstrijd in een 3-3 gelijkspel. Ondertussen werd er in het clubhuis flink plaatjes geruild.

Terugblik en ...

Nieuwsafbeelding sponsorbericht
7-1

6 februari Business Club avond bij SERVA Amersfoort

Beste sponsoren, business club leden, vrienden en belangstellenden,
In het lustrumjaar van onze hockeyclub vragen wij graag uw aandacht voor een nieuw initiatief: op 6 februari 2018 om 19.00 uur organiseert de SponsorCie van MHC Soest, samen met de SponcorCie van AMHC Amersfoort en SERVA Volvo Soest/Amersfoort een grootse Business Club avond.
Deze avond wordt georganiseerd ...

Nieuwsarchief