DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3600.JPG Header01.jpg NIX18-banner.png Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png

H1

Westerduiven - H1
Datum zondag 11-6 Spelen 14:45

D1

HMHC - D1
Datum zondag 11-6 Spelen 12:45
Nieuwsafbeelding jongste jeugdnieuws
6-6

Niet vergeten: 10 juni lustrumfeest voor O9, O10 en O12

Aloa!! Heb jij je al aangemeld voor het Hawaï-lustrumfeest op 10 juni? Toegang is helemaal gratis en je mag 1 vriendje of vriendinnetje meenemen, ook als die geen lid is van de hockeyclub. Hoe leuk is dat?! Drinken en snack krijgen jullie aangeboden van de club. Er worden tropische temperaturen verwacht, helemaal passend bij het thema Hawaï, dus maak iets moois van je outfit. De beste outfit win...

Nieuwsafbeelding Lustrum Nieuws !
2-6

Reminder: 18 juni Team-BBQ, geef je op voor 5 juni!

Op 18 juni huldigen wij onze kampioenen. Ook als je geen kampioen bent geworden, kun je ter afsluiting van het seizoen met je team op de club komen BBQ’en. Opgeven kan tot uiterlijk maandag 5 juni met het aanmeldformulier. De kampioenenhuldiging begint op 18 juni om 16:00 uur, (Heren 1 speelt tot die tijd hun wedstrijd, dus kom vast aanmoedigen). Vanaf 17:30 uur wor...

Nieuwsafbeelding algemeen
1-6

afscheidsinterview Matthieu, bestuurslid Sponsoring & communicatie

Na negen jaar stopt Matthieu van der Heiden als bestuurslid Sponsoring en Communicatie bij MHC Soest. In dit interview kijkt hij terug op die periode.
"De club is een belangrijk deel van de opvoeding van je kinderen. Dat is zo enorm waardevol, dat mag je niet onderschatten”.
Hoe kwam je er destijds bij om als vrijwilliger bestuurslid Sponsoring en communicatie te worden?
...

Nieuwsafbeelding Lustrum Nieuws !
27-5

30 juni: Eindfeest lustrumjaar, daar moet je bij zijn!

Op vrijdag 30 juni is er een eindfeest voor alle (ouders van) leden, vanaf 18 jaar!Het thema: those were the 70’s, let’s go 80s disco.Vanaf 20.30 uur gaan de deuren open, om 22 uur gaan de deuren dicht en we gaan door tot 01.00 uur. Een toegangskaartje kost€10 en je krijgt er 2 consumptiemuntjes bij. Iedereen mag 1 introducee meenemen.
Kaartjes zijn te koop bij de bar in het clu...

Nieuwsafbeelding Lustrum Nieuws !
24-5

Team-BBQ op zondag 18 juni, geef je op!

Op 18 juni is behalve de huldiging van de kampioenen ook gelegenheid om met je team het seizoen gezellig af te sluiten met een team-BBQ. De kampioenenhuldiging begint om 16:00 uur, (Heren 1 speelt tot die tijd hun wedstrijd, dus kom vast aanmoedigen). Vanaf 17:30 uur worden de BBQ-pakketten uitgedeeld en kunnen de barbecues aan.
BBQ op de club, hoe gaat het in zijn werk?

Nieuwsafbeelding jongste jeugdnieuws
19-5

10 juni lustrumfeest voor O-9, O-10 en O-12

O-9, O-10 en O-12, zijn jullie klaar voor een spetterend lustrumfeest op 10 juni?? Het feest is van 19 – 23 uur. De toegang is gratis; drinken en snack krijgen jullie aangeboden van de club. Het thema is Hawaï, dus maak iets moois van je outfit. De beste outfit wint een prijs. Heb jij er net zo veel zin in als wij? Meld je dan meteen aan:https://forms.office.com/r/Nqb6j2NpFS. Dan kunnen wij een ...

Nieuwsafbeelding keepersnieuws
16-5

Even voorstellen: Petra van Essen, beheerder keepersmaterialen

MHC Soest is nog altijd op zoek naar vrijwilligers, alleen dankzij betrokkenheid bij de club kan deze blijven draaien. Op onze oproep van enige tijd geleden kregen wij een spontane reactie. Vandaar nu een nadere kennismaking met de nieuwe beheerder keepersmaterialen.
Vertel eens iets over jezelf
Ik ben Petra van Essen en woon met mijn man en twee kinderen in Soest. Ik ben al 22 jaar ...

Nieuwsafbeelding jeugdnieuws
1-5

D-kamp op 17-18 augustus, noteer in je agenda!

Op 17 en 18 augustus staat het D-kamp gepland. Niet te missen voor iedereen die vanaf september in een O12-team gaat spelen! Noteer nu alvast de data in je agenda en houd de website in de gaten voor informatie over aanmelden. ...

Nieuwsafbeelding bestuursmededeling
28-4

9 juni: Vrijwilligersdiner!

Beste vrijwilliger, wat zijn we blij met jouw inzet en betrokkenheid! Betrokkenheid is een kernwaarde van onze club, vandaar dat we je graag bedanken en in het zonnetje zetten met een vrijwilligersdiner. Dit diner is op vrijdag 9 juni, vanaf 18.00 uur in het clubhuis.
Op die avond maak je bovendien kans om fantastische prijzen te winnen in een loterij. De prijzen zijn beschikbaar...

Nieuwsafbeelding Lustrum Nieuws !
23-9

Hoera 70 jaar MHC Soest! Activiteitenkalender

IN DE BIJLAGE TREF JE DE NIEUWSTE VERSIE VAN DE LUSTRUMKALENDER (update januari 2023)...

Nieuwsafbeelding ingekomen bericht
6-6

Wheels at the Palace zoekt vrijwilligers

Van 1-3 september 2023 strijkt de internationale autoshow Wheels at the Palace weer neer in Paleis Soestdijk.Drie dagen vol met prachtige auto’s in al hun facetten komen hier voorbij. Er zijn races, optredens, eten & drinken en hopelijk prachtig weer. De organisatie heeft de hockeyclub weer gevraagd om mee te denken in het werven van 10-20 vrijwilligers.
Wil jij er gratis bij zijn? Dat...

Nieuwsafbeelding jeugdnieuws
30-5

Soest J-O12 deelnemer bij Nederlands kampioenschap 5x5

Op 29 mei heeft het NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP 5X5 Toernooi plaatsgevonden op Schaerweijde. Ook Soest was van de partij, met een JO12 team!
Tussen allerlei eerstelijns teams van top clubs zijn onze jongens heel knap 3dein de poule geworden en uiteindelijk geëindigd op de 6deplaats van de 12 teams.

Hockey5s is volop actie! Het was spectaculair en een fantastische ervaring om met ...

Nieuwsafbeelding jongste jeugdnieuws
16-5

10-11-12 juli Panasj hockey Zomerkamp

In de eerste week van de zomervakantie organiseert Panasj weer het ‘Panasj hockey zomerkamp bij MHC Soest’. Op maandag 10 juli, dinsdag 11 juli en woensdag 12 juli gaan we weer een supergaaf, leuk en leerzaam hockeykamp organiseren. Doen jullie mee?
Voor wie is het hockeykamp?
Panasj hockeykampen zijn voor kinderen vanaf 4 jaar t/m 12 jaar. We delen de kinderen in op basis...

Nieuwsarchief