DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png

H1

K.H.C. Strawberries - H1
Datum zondag 8-3 Spelen n.n.b.

D1

D1 - Oefenwedstrijd
Datum zondag 1-3 Spelen 12:45
Nieuwsafbeelding bestuursmededeling
30-11

Ben jij een zelfstandige aanpakker die houdt van gezelligheid?

Het bestuur van MHC Soest is op zoek naar een nieuwe secretaris. Iemand die samen met een aantal andere enthousiaste vrijwilligers het bestuur vormt van MHC Soest. Ieder lid of ouder van een jeugdlid die zich meer bij de club betrokken wil voelen, nodigen we uit om te reageren!
Wat houdt deze prachtfunctie in?
·Je vergadert 1 x per maand samen een avond met het bestuur en ...

Nieuwsafbeelding bestuursmededeling
21-11

In memoriam Huub Spoorenberg

Na een verblijf van vijf weken in het Meanderziekenhuis is dinsdag 19 november jl. ons actief lid Huub Spoorenberg overleden.
Bij de oprichting van de hockeyclub kwamen de eerste leden van het gezin Spoorenberg bij de hockeyclub. Toen Huub in 1956 geboren werd, duurde het niet lang voor hij ook aan de Henriëtte Blaekweg op het veld verscheen. In 1966 is hij zelf lid geworden en dat...

Nieuwsafbeelding bestuursmededeling
14-11

MHC Soest vanaf 1 januari 2020 geheel rookvrij


In de ALV van 29 oktober jl. is besloten dat met ingang van 1 januari 2020 het gehele terrein van MHC Soest te allen tijde  rookvrij is.
De regels op een rij:
Wat houdt een rookvrij MHC Soest precies in?
- Het gehele terrein is rookvrij inclusief het clubhuis, het terras, de velden, langs de lijn en elders binnen de hekken. Dit geldt ook rondom de ingan...

Nieuwsafbeelding bestuursmededeling
12-11

Vanaf het nieuwe jaar alleen nog pinnen op de club

Vanaf 1 januari 2020 accepteert de bar alleen nog pin-betalingen of contactloos betalen. Het is dan niet meer mogelijk om contant af te rekenen aan de bar.
 
Namens het bestuur
Richard Mot, penningmeester
...

Nieuwsafbeelding algemeen
31-10

Verhoogde zitbank winnaar pitch-wedstrijd

Tijdens de ALV hebben vier leden ten overstaan van alle aanwezigen hun favoriete idee met een vlammend betoog gepitcht. De meeste leden stemden uiteindelijk voor het idee van de verhoogde zitbank waardoor toeschouwers ook zittend de wedstrijd kunnen volgen, aangedragen door Bregje De Lannoy.
Klussers gezocht
De bankjes zijn ontworpen door het klusteam van HC Houten. Hierdoo...

Nieuwsafbeelding ingekomen bericht
7-12

30 dec.: Doe mee (met je team) aan Sylvester bij Night

Hoe leuk is het als hockeyteam van MHC Soest gezamenlijk het jaar af te sluiten door mee te doen aan de Sylvester by Night op de avond vóór Oudejaarsdag, dus 30 december.
In een ongedwongen sfeer (hard)lopen door de Soester Duinen en bossen waar licht, sfeer, plezier en beleving voorop staat. Het is dus geen wedstrijd (geen tijdsregistratie). Onderweg zul je verrast worden door verschill...

Nieuwsarchief