DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png

H1

MHCN - H1
Datum zondag 25-3 Spelen 14:45

D1

D1 - MHV Maarssen
Datum zondag 25-3 Spelen 12:45
TC nieuws
19-3

19 maart geen trainingen, velden nog te hard

Door de vorst van de afgelopen dagen zijn de velden nog niet goed bespeelbaar en vanavond gaat het weer licht vriezen. De verwachting is dat er morgen weer volop kan worden getraind.  Al zal de sproei-installatie pas weer donderdag 22-3 kunnen worden gebruikt. ...

Nieuwsafbeelding algemeen
19-3

Niet vergeten: zaterdag bitje happen, wel aanmelden vooraf!

Ook dit voorjaar organiseert OrtholunaSports een hapdag voor een bitje op maat. We zijn op hockeyclub MHC Soest aanwezig op zaterdag 24 maart. Meld je van tevoren aan op onze website  www.ortholunasports.nl .
Op maat gemaakt
Een perfect op maat gemaakt bitje bevordert je hockeyplezier en het beschermen van je tanden daarnaast geven we zelfs een jaar garantie. Een bitje van Or...

Nieuwsafbeelding jeugdnieuws
19-3

7 april DE-feest, thema Diep in de Jungle!

Altijd al als een tarzan aan een liaan willen slingeren? Of als jungle-Jane in een tijgerdress willen dansen? Houd je meer van Baloe en Mowgli, het maakt niet uit. Kom naar het DE-feest en go wild! Zaterdag 7 april van 19.30 – 22.30 uur met een DJ van Double U. Vriendjes of vriendinnetjes die niet op hockey zitten, mogen ook komen. 
Be there!
Roarrrrr,
Het jeugdbe...

Nieuwsafbeelding Lustrum Nieuws !
17-3

Berichtje van de MD3, winnaars categorie Taarten Team bij Heel MHC Soest bakt!

Wij hebben gewonnen!
‘We hadden het niet verwacht, maar we hebben toch gewonnen!’
De taart hebben we op vrijdag gebakken met zes meiden van ons hockeyteam. Voordat we begonnen te bakken hebben we bedacht wat we gingen maken. We waren het er eigenlijk allemaal over eens om een chocoladetaart tussen twee lagen citroentaart te doen.
Berith, Liv, Lauren en Britt gingen aa...

Nieuwsafbeelding familiebericht
16-3

in memoriam Sven Spiekerman

Ons bereikte het trieste nieuws dat op 14 maart jl. Sven Spiekerman Van Weezelenburg is overleden. 
Sven is een bekende in Soest als eigenaar van de firma Thuisin Brandsma in Soest Zuid. Hij was aan onze vereniging verbonden als enthousiaste vader, sponsor, supporter en vrijwilliger.
 
Sven was enige jaren geleden een van de initiatiefnemers en uitvo...

Nieuwsafbeelding sponsorbericht
13-3

Rabobank Amersfoort Eemland verlengt sponsorovereenkomst met MHC Soest

In de week van het zeer geslaagde lustrumevenement ‘Heel MHC Soest bakt’ hebben Rabobank Amersfoort Eemland en MHC Soest het hoofdsponsorcontract verlengd tot en met het seizoen 2018/2019. Een bijzonder moment en wij zijn er trots op dat de Rabobank en MHC Soest hun lange samenwerking voortzetten.
Een sponsor die graag meedenkt
Rabobank is voor MHC Soest een zeer betrokken h...

Nieuwsafbeelding sponsorbericht
9-3

SERVA VOLVO verlengt CLUBBONUS!!

Goed nieuws voor de club en voor de leden! Afgelopen week werd bekend dat Serva Amersfoort-Nijkerk-Soest de VOLVO Clubbonus voor MHC Soest heeft verlengd tot eind 2019!
 
De Club Bonus houdt in dat voor elke Volvo die wordt aangeschaft bij Serva Volvo, en waar de koper van de auto een warme link heeft met (een lid van) MHC Soest, een bonus wordt uitgekeerd aan MHC Soest v...

Nieuwsafbeelding jongste jeugdnieuws
9-2

Panasj hockeykamp mei 2018 MHC Soest

‘Panasj hockey meikamp 2018 MHC Soest’

Op maandag 30 april, dinsdag 1 mei en woensdag 2 mei 2018 organiseert Panasj Amersfoort-...

Nieuwsafbeelding algemeen
7-3

8 april: FC Utrecht - ADO bijwonen op 'hockeydag'

Beste leden van MHC Soest,
 
Op zondagmiddag 8 april houdt FC Utrecht voor het eerst in haar geschiedenis een ware ‘Hockeydag’.
Dit betekent dat jij als lid van MHC Soest de mogelijkheid krijgt om voor  bijna de helft van de normale ticketprijs  naar de wedstrijd FC Utrecht – ADO Den Haag te kunnen gaan!
 
Als lid van MHC S oest kun je...

Nieuwsarchief