DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png

H1

H1 - Doornse Hockey Club
Datum zondag 23-9 Spelen 14:45

D1

D1 - AHC Velp
Datum zondag 23-9 Spelen 12:45
Nieuwsafbeelding bestuursmededeling
17-9

Grote clubactie-loten ophalen coaches/managers!

Coaches en managers,
Niet iedereen heeft de loten voor de Grote Clubactie al opgehaald voor zijn/haar team. Dit kan deze week op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 16.30 – 17.00 uur bij Maarten (verenigingsmanager) of Frans (barmanager). Ook kan dit komende zaterdag 22 september . 
Doe het snel, dan kunnen de spelers eerder hun loten gaan verkopen. Er zijn mooie prijz...

Nieuwsafbeelding jongste jeugdnieuws
16-9

17 oktober: KNAKKERTOERNOOI F jeugd en 1e en 2e jaars E jeugd

Beste jongste jeugd teams, beste ouders en/of verzorgers, beste coaches!

Woensdag 17 oktober a.s . vindt weer het jaarlijkse Knakkertoernooi van MHC Soest plaats!
Dit traditionele onderlinge toernooi wordt georganiseerd voor de F jeugd en de E-jeugd.
De kinderen zullen met hun eigen team een aantal wedstrijdjes spelen. Er wordt gespeeld volgens de zestalre...

Nieuwsafbeelding Communicatie Commissie
14-9

Nieuwe hockey app

De nieuwe app hoe kom ik er aan?
 
Je hoeft hiervoor praktisch niks te doen; via het updaten van de apps zal je de nieuwe app ervaren als een update op de bestaande.  
Welke grote wijzigingen zijn er voor uw leden?
Een geheel nieuwe app, ook voor de nieuwste telefoons (waaronder iPhone X) Compleet herzien uiterlijk Sn...

Nieuwsafbeelding bestuursmededeling
14-9

Vertrouwenscontactpersoon MHC Soest

Bij MHC Soest streven we een veilige omgeving na voor iedereen, waar iedereen onbezorgd en met plezier met hockey bezig kan zijn. Over het algemeen gaat dit ook erg goed. Maar het zou zo maar kunnen dat er desondanks wel eens zaken zijn die in jouw ogen niet door de beugel kunnen of waar je zodanig veel moeite mee hebt dat je hier met een onafhankelijk persoon in vertrouwen over wilt praten.

Nieuwsafbeelding bestuursmededeling
12-9

FAIRPLAY COMMISSIE-LID GEZOCHT

Het woord Fairplay zegt het al en is ook zeer veel omvattend. Fairplay zowel binnen als buiten de lijnen. Binnen de lijnen de mensen die spelen, de coaches en scheidsrechters. Buiten de lijnen zijn het de ouders, de leden en ook de bezoekende verenigingen. Het toverwoord hier is SPORTIVITEIT en RESPECT voor Elkaar , maar dan ook in alle opzichten.
Wat doet de Fairplay commissie?...

Nieuwsafbeelding sponsorbericht
11-9

Nieuwe Sponsor - DE BIRKT BENZINESTATION EN AUTOVERHUUR!

 
Jawel hoor! Het seizoen is nog maar net gestart en we zijn als club weer een ZILVER sponsor rijker! Bij het zojuist gerenoveerde De Birkt kunt u voordelig en veilig tanken, 24 uur per dag. Daarnaast verhuurt De Birkt personenauto’s en bak- en bestelwagens. 
Korting: 
Speciaal voor leden van MHC Soest geldt een korting. U ontvangt als lid 5% korting van de...

Nieuwsafbeelding algemeen
11-9

Wisseling van de wacht Team Kledingbeurs

Afgelopen zaterdag was de tweedehands hockeykledingbeurs weer een succes! Dankzij de inbreng van mooie verkoopbare kleding en hockeyspullen door MHC leden en door de verkoop van niet afgehaalde gevonden voorwerpen van het vorig seizoen. Erg leuk dat ook uitspelende bezoekende teams de beurs bezochten en ons complimenteerden met de opzet. 
Uiteraard loopt zo'n verkoop alleen maar...

Nieuwsafbeelding TC nieuws
11-9

De “2e training” - alles op een rijtje

Hoewel we het er hier ( hier en hier ) ook al over hadden, blijkt er toch nog wat onduidelijkheid te bestaan over de zogenaamde "tweede training”. Daarom hieronder alles nog even op een rijtje.

De club verzorgt voor alle "breedte teams” 1x per week een training. De club regelt de trainer en ziet toe op de kwaliteit van die training.

Vanaf de D-li...

Nieuwsafbeelding bestuursmededeling
10-9

Lotenverkoop Grote Clubactie start binnenkort

We doen dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie. Met de opbrengst willen we ons clubhuis voorzien van een metamorfose! Om zoveel mogelijk geld op te halen voor dit doel vragen we jullie om zoveel mogelijk loten te verkopen. Aanstaande vrijdag, 14 september, tijdens de Thank-God-Its-Friday-borrel is de kick off. De coaches/managers kunnen tijdens deze borrel de loten voor hun team ophalen...

Nieuwsafbeelding bestuursmededeling
4-9

clubhuis en bar open op de woensdagmiddag

Op de woensdagmiddag (indien er trainingen zijn) tussen circa 15.00 uur en circa 17.45 uur zal de kantine open zijn voor een hapje en een drankje. Morgen 5 september is de eerste keer dat de bar geopend is tijdens genoemde (trainings) tijden. We streven ernaar om het clubhuis en de bar vaker geopend te hebben. Binnenkort volgt een oproep voor meer vrijwilligers voor de doordeweeekse dagen! ...

TC nieuws
3-9

info COACH avond 29 augustus jl.

Beste Coaches, Wij van de commissie HockeyZaken willen jullie allen bedanken voor de geweldige opkomst afgelopen 29 augustus.  Er zijn, tegen beter weten in, toch weer een aantal beloftes gedaan waarvan dit er eentje was.  In deze presentatie zit ook de SPEELDAGEN Kalender.  Altijd handig om te weten.
Groet en tot de volgende in te lossen belofte. <...

Nieuwsafbeelding sponsorbericht
20-8

SPONSORING VAN EEN TEAM HOE DOE IK DAT?

SPONSORING VAN TEAMS: Wat onze club mooi maakt, is dat er altijd een aantal ouders per team opstaan om de meiden en jongens te voorzien van hoodies, trainingspakken etc. 
Uit onze eigen speeltijd weten we hoe leuk dat is als speler. U kunt dat alleen doen of met een paar ouders samen
Als MHC Soest hebben wij besloten om daar wat meer lijn in aan te brengen en o...

Nieuwsafbeelding seniorennieuws
10-7

Gezocht: keeper voor dames veterinnen A!

Ben jij keeper (geweest) en wil je komend seizoen op zondag spelen in een gezellig veterinnenteam? Of ken je misschien een keeper die in Soest wil hockeyen of de draad weer wil oppakken? Laat het ons weten!
Dames Veterinnen A is hard op zoek naar een keeper. Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met aanvoerder Muriel Haverman, [email protected] of 06-45112...

Nieuwsafbeelding ingekomen bericht
9-9

Week van de Vrijwilliger

Beste vrijwilligers van MHC Soest,
in de bijlage vinden jullie een uitnodiging van de sportfederatie van Soest om deel te nemen aan diverse activiteiten tijdens de Week van de Vrijwilliger van 8 tot en met 14 oktober 2018, georganiseerd door Buro Balans Vrijwilligerswerk en de Gemeente Soest. 
Meer info in de bijlage.  ...

Nieuwsarchief