DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3600.JPG Header01.jpg NIX18-banner.png Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png

Inschrijfprocedure

Inschrijven gaat snel en makkelijk via internet; je gegevens worden meteen opgenomen in onze database. Dit scheelt jou en onze vereniging een hoop tijd en beperkt de kans op fouten.

Als je inschrijving is verwerkt door de ledenadministratie ontvang je automatisch een bevestiging.

Je aanmelding is geen garantie voor aanname, we hebben een beperkte wachtlijst voor een aantal (meisjes) jeugdcategorie├źn.

Wanneer de geboortedatum van uw kind niet wordt geaccepteerd, dan betekent dit waarschijnlijk dat uw kind nog te jong is om ingeschreven te kunnen worden.

Voor seniorleden: graag aangeven bij de bijzonderheden of het een trimlidmaatschap dan wel een seniorenlidmaatschap betreft.

Voordat je je inschrijft is het wellicht zinvol de informatie m.b.t. de contributie te lezen. Deze informatie staat onder lidmaatschap/contributie. 

MHC Soest heeft statuten, een huishoudelijk reglement en een Privacyverklaring. Deze zijn te vinden op de website bij de club / reglementen.

Als u nog vragen heeft kunt u deze stellen aan [email protected]


Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
   
   
   
   
   
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
Soort aanmelding
Extra vragen
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.


Hoofdsponsor

Instagram