DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3600.JPG Header01.jpg NIX18-banner.png Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding algemeen 11 - 8

Team-kleding mét MHC Soest logo én een gratis trainingsshirt!

Vanaf komend seizoen is DrukDrukkerDruk (DDD voor vrienden) de nieuwe 'Official Supplier' van kleding en drukwerk van MHC Soest. Dat betekent dat DDD het recht heeft om kleding te leveren mét het logo van MHC Soest. Denk aan een stoere team-sweater met je naam, je team en het MHC-logo! of alles wat je verder kunt verzinnen. Want als het niet beweegt kunnen wij het bedrukken. En… tijdelijk krijg je er gratis een trainingsshirt bij!

Niets is beter voor het teamgevoel dan een uniforme 'look'. Allemaal dezelfde hoodie, sweater of team-jack met je naam of nummer en het MHC-logo en je staat meteen met 1-0 voor. Het versterkt het teamgevoel én je zelfvertrouwen.DDD helpt je daarbij met stoere team-kleding van prima kwaliteit. Het assortiment is enorm, scherp geprijsd en uiteraard kan elk kledingstuk gepersonifieerd worden met je naam en/of je team en het MHC Soest logo. Je bepaalt zelf het ontwerp.Wordt je team-outfit gesponsord? Dan drukt DDD de namen of logo's van je sponsoren waar je die maar wil.

Om de nieuwe samenwerking te vieren, krijg je van DDD een TORO Trainingsshirt cadeau bij elk item* wat je als team bestelt. Dus bestel je voor je hele team een hoodie, een sweatshirt of bijvoorbeeld een trainingsjack, dan krijg je ook voor iedereen een trainingsshirt.

Meer weten? Kijk op drukdrukkerdruk.nl of neem contact op met Robertjan Boterman.

PS de aanbieding is geldig bij aankoop vanaf 4 items en gedurende de maanden Augustus en September en Oktober. 

Gerelateerde nieuwsberichten

Mooie opbrengst voor Hart voor Soest

Hoofdsponsor

Instagram