DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3600.JPG Header01.jpg NIX18-banner.png Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding sponsorbericht 8 - 9

Sponsornieuws september 2022

Het is september en een nieuw hockeyseizoen staat weer voor de deur. We vieren met elkaar ons 70-jarige Lustrum, waarmee we aftrappen op vrijdag 23 september met de openingsreceptie en aansluitend het Sevens 18+ toernooi.

 

De sponsorcommissie heeft het afgelopen seizoen de sponsoren die je nu langs de velden ziet weer bereid gevonden om onze club te steunen. De sponsoren komen ook met regelmaat langs op onze social mediakanalen, en je ziet ze overal op de club. Het is natuurlijk belangrijk dat de (familie) leden van MHC Soest bij voorkeur onze sponsoren opzoeken om hun producten of diensten af te nemen. Zo helpen we elkaar!

 

Shirtsponsoring 2023:

We gaan dit seizoen het 4e en laatste seizoen in met onze shirts en de sponsoren die hieraan bijdragen. Heel veel dank aan Deelen, Jumbo, DEEP en Rabobank voor deze lange steun aan de MHC Soest. Het aflopen van deze sponsorovereenkomst betekent ook dat de nieuwe zoektocht naar 4 nieuwe sponsoren voor de volgende 4 jaren is gestart. Als er bedrijven zijn die het ook als een commerciële kans zien om op het shirt terecht te komen, meld je aan op onderstaand e-mailadres.

 

Een nieuw shirt betekent ook een nieuw tenue. Het traject naar een juiste leverancier is gestart. Ook hier kun je als lid een bijdrage aan leveren op onderstaand e-mailadres.

Een officieel uit-shirt is weer een grote wens voor komend seizoen.

 

De sponsorcommissie wil iedereen een heel erg leuk seizoen toewensen met veel hockeyplezier en sportieve successen, maar ook veel lol bij alle lustrumfestiviteiten die we dit jaar met elkaar gaan organiseren.

 

Heb je nog tips & tops voor ons, laat het weten op [email protected] of spreek een van de commissieleden aan over de mogelijkheden.

 

Deze sponsoren danken wij voor afgelopen seizoen en de aankomende tijd:

 

Rabobank, Deelen Makelaars, Jumbo Arnoud van de Graaf, DEEP, Jacco de Bruin, Volvo Serva, Zwembaden met Stijl, Lijf & Visie, The Others, Auxilium, Heineken, Anno1968, Torro, Club Colors, De Zoete Verleiding, Bean & Co, Bloemenhandel Cristel de Groot, Bres Advocaten, De Jong Accountants, Restaurant De Eetvilla, Encore, Hoveniersbedrijf Boshuizen & Co, Hydromade, Intersport Van Dam, Jager Bokdam De Visser Netwerk Notarissen, Kinderdagverblijf De Boerderij, MK Foodprint, Nierstichting, Orthodontie Soestdijk, Ortholuna, Panasj, Parts Quality Lamps, Primera Zuid, Roma Lingerie, RZ techniek, Schoonmaakbedrijf De Ruiter, Securitas, Stern, Sträter Makelaardij, Tops Edelgebak, Tuinadviescentrum ‘t Vaarderhoogt, VakantieXpert Reisburo Hagen

 

Een hartelijke groet van de sponsorcommissie, 

 

Evelien, Mérion, Arjen, Matthieu, Ricardo 

Hoofdsponsor

Instagram