MHC Soest doet mee aan lotenverkoop Grote Clubactie!

Dit jaar is de 50e editie van de Grote Clubactie. Natuurlijk doet MHC Soest weer mee! Het idee is simpel: we willen zo veel mogelijk loten verkopen.

Met de opbrengst hebben we dit jaar 2 plannen:

1. extra keepersmaterialenaanschaffen voor de jeugd, zodat we nog meer jeugdleden kunnen laten meetrainen met de keeperstrainingen van ZERO! Academy. Zo hopen we meer enthousiaste keepers te krijgen.
  2. verder verduurzamenvan de club, met als concrete actie alle verlichting van het clubhuis te vervangen voor duurzame LED-verlichting. Meer idee├źn zijn nog van harte welkom!

Hoe werkt het?
Alle Jongste Jeugd-teams en Junioren-teams (tot en met O-16) ontvangen via de coach en/of teammanager hun persoonlijke verkoopboekje. Hiermee kun je tot 21 november aanstaande zowel fysiek als online via je eigen pagina loten verkopen. Aan opa en oma, aan de meester, aan de buren, verzin het maar!

Een lot kost €3,- per stuk. Van de opbrengst gaat 80% (dus €2,40 per lot) direct naar de club. De lotenkopers maken kans op mooie prijzen met een winkans van 1 op 10!

En jij?
Door loten te verkopen maak je kans op mooie prijzen. Zo is er natuurlijk een prijs voor de beste verkoper en zeker ook voor het team dat meeste loten verkoopt. Volgende week maken we hier meer over bekend.

Doe je mee?

We rekenen op je!