DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3600.JPG Header01.jpg NIX18-banner.png Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding bestuursmededeling 17 - 3

MHC Soest dat zijn wij …. En wat doe jij?

Beste (ouders van) leden, we hebben jullie nodig! Heel hard nodig! Een club als MHC Soest kan alleen bestaan als we de taken die horen bij het reilen en zeilen van een hockeyclub verdelen over meerdere vrijwilligers. En daarom spreken we iedereen aan: we kunnen het echt niet zonder jullie!

Toon je clubhart en draag een steentje bij

We kunnen mensen gebruiken voor heel uiteenlopende rollen. De ene rol kost wat meer tijd, de ander misschien maar een uurtje per maand. Dus er is altijd wel een vrijwilligerstaak die bij je past:

· Algemeen bestuur

· Evenementenorganisatie

· Technische commissie

· Jongste jeugd commissie

· Materialenbeheer

· Ledenadministratie

· Bar/horeca

· Sponsoring

· Communicatiecommissie

· Webmaster

Meer weten? Spreek ons aan of mail ons!

De komende periode zijn wij als bestuur op de club aanwezig bij wedstrijden en diverse trainingen om uitleg te geven over de diverse vrijwilligersvacatures. Wij kunnen je meer vertellen over de inhoud van de taak en een indicatie geven van de tijd die het je kost. Heb je nu al interesse? We gaan graag met je in gesprek! Mail naar [email protected]

Heel erg bedankt alvast namens alle commissies die zitten te springen om enthousiaste mensen! Zien we je aanstaande zaterdag 18 maart?

Bestuur MHC Soest

#mhcsoestdatzijnwij

Bijlage

Gerelateerde nieuwsberichten

9 juni: Vrijwilligersdiner!

Hoofdsponsor

Instagram