DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3600.JPG Header01.jpg NIX18-banner.png Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding keepersnieuws 16 - 5

Even voorstellen: Petra van Essen, beheerder keepersmaterialen

MHC Soest is nog altijd op zoek naar vrijwilligers, alleen dankzij betrokkenheid bij de club kan deze blijven draaien. Op onze oproep van enige tijd geleden kregen wij een spontane reactie. Vandaar nu een nadere kennismaking met de nieuwe beheerder keepersmaterialen.

Vertel eens iets over jezelf

Ik ben Petra van Essen en woon met mijn man en twee kinderen in Soest. Ik ben al 22 jaar fulltime/parttime werkzaam bij Europa’s grootste camperclub als medewerkster voor de ledenadministratie. De kinderen zijn inmiddels op een leeftijd dat ik iets meer tijd heb om er iets leuks bij te gaan doen.

Hoe kwam je er zo bij om vrijwilligerswerk te doen specifiek voor MHC Soest?

Zelf hebben wij geen hockey-ervaring maar onze dochter wilde in 2019 heel graag via "kies je sport” gaan hockeyen. Ze vond het zo leuk dat ze zich gelijk heeft ingeschreven als lid van de vereniging. Na het eerste jaar dat ze aan het hockeyen was, kwam ze er al snel achter dat haar passie lag bij het keepen. Dit doet ze nu al ruim twee jaar met heel veel plezier.

Wat leuk dat je dochter zo enthousiast is, maar jij dus ook?

Jazeker, haar passie en het verzorgen en netjes houden van haar spullen is heel inspirerend. Dus toen wij hoorden dat de vacature voor het beheer van de keepersmaterialen vrijkwam, zijn we er gelijk over na gaan denken of dit misschien iets voor mij zou zijn om te gaan doen.

Na lang nadenken heb ik de knoop doorgehakt. Per 1 april (geen grap) heb ik de taak op mij genomen: het beheren van de keepersmaterialen.

Wat zijn jouw voornemens als het gaat om het beheer van de keepersmaterialen?

Voor mij is het belangrijk eerst alles te inventariseren, zodat wij er samen voor kunnen zorgen dat iedere keeper volgende seizoen weer netjes, beschermd in zijn doel kan staan.

Wil jij ook iets voor de vereniging doen? Meld je dan via [email protected]

#mhcsoestdatzijnwij en wat doe jij?

Hoofdsponsor

Instagram