DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3600.JPG Header01.jpg NIX18-banner.png Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding Lustrum Nieuws ! 2 - 6

Reminder: 18 juni Team-BBQ, geef je op voor 5 juni!

Op 18 juni huldigen wij onze kampioenen. Ook als je geen kampioen bent geworden, kun je ter afsluiting van het seizoen met je team op de club komen BBQ’en. Opgeven kan tot uiterlijk maandag 5 juni met het aanmeldformulier. De kampioenenhuldiging begint op 18 juni om 16:00 uur, (Heren 1 speelt tot die tijd hun wedstrijd, dus kom vast aanmoedigen). Vanaf 17:30 uur worden de BBQ-pakketten uitgedeeld en kunnen de barbecues aan.

Hoe geef je je op?

In het aanmeldformulier geef je voor je gehele team (evt. met aanhang: broertjes, zusjes, ouders, partners) aan hoeveel BBQ-pakketten van welk soort je wilt bestellen.Er is een vlees-, vis- en vegetarisch menu en een apart kindermenu.

Uiterlijke inschrijfdatum: maandag 5 juni. Wil je wel met je team komen, maar is nog niet helemaal duidelijk wie welk BBQ-menu wil? Meld je dan in ieder geval aan, zodat wij weten hoeveel mensen er komen. Dan heb je nog tot 12 juni de tijd om de definitieve menu’s door te geven.

BBQ op de club, hoe gaat het in zijn werk?

De club zorgt voor BBQ’s waarbij je zelf met je team kan BBQ’en. Verder worden brood, sausjes en salades op een centraal punt, in buffetvorm, beschikbaar gesteld.De bestelde BBQ-pakketten kun je per team afhalen bij een uitgiftepunt bij de club. Je gaat vervolgens zelf met je team gezellig aan de slag.

Zoals jullie ongetwijfeld weten, is het deze dag vaderdag…en wat doen vaders het liefst? Juist, gezellig met z’n allen BBQ’en!

Waar bestaan de BBQ-pakketten uit?

Vleesmenu

Merguez Chipolata Worst

Gemarineerde Kipspies

Gekruide Runderburger

Kipfilet in Curry Marinade

 

Vegetarisch menu

Bite into the Future Burger

Seitan Köfta

Planet Proof Barbecue Worst

Suikermais

Vismenu

Tonijnsteak

Ikan Kuning Pangasiusfilet

Zalmfilet Limoen Dille

 

Kindermenu

Gekruide Runderburger

Gemarineerde Kipspies

Big Barbecue Dog (= varkensvlees en geen hond;-)

 

Behalve in de Big Barbecue Dog zit er geen varkensvlees in de menu’s. Voor verdere informatie over de ingrediënten, verwijzen we je naar het ingrediëntenoverzicht in de bijlage. Het is helaas niet mogelijk om met alle voedselallergieën rekening te houden.

Kosten

De kosten voor de vlees-, vis- en vegetarische BBQ-menu’s zijn €10,00 p.p en voor de kindermenu's €7,50. Het totale bedrag maak je over naar: NL29 RABO 0359982344 t.n.v. MHC Soest, onder vermelding van de team naam.

Zo’n smakelijke seizoensafsluiting, daar wil je toch bij zijn? Dus aarzel niet en geef je team op!

 

 

 

 

Bijlage

Hoofdsponsor

Instagram