DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3600.JPG Header01.jpg NIX18-banner.png Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding ingekomen bericht 6 - 6

Wheels at the Palace zoekt vrijwilligers

Van 1-3 september 2023 strijkt de internationale autoshow Wheels at the Palace weer neer in Paleis Soestdijk.Drie dagen vol met prachtige auto’s in al hun facetten komen hier voorbij. Er zijn races, optredens, eten & drinken en hopelijk prachtig weer. De organisatie heeft de hockeyclub weer gevraagd om mee te denken in het werven van 10-20 vrijwilligers.

Wil jij er gratis bij zijn? Dat kan, als vrijwilliger

Vrijwilligers (min. leeftijd 17 jaar) kunnen minimaal 1 volledige dag (09:30u – 18:00u) werken, maar ze zouden ook 2 of 3 dagen mogen werken als ze dat leuk vinden. Iedere vrijwilliger werkt een halve dag op 1 plek en de andere helft van de dag op een andere plek. Op deze manier krijgen ze nog meer te zien van het evenement.

Wat levert het je op?

Een lunchpakket, een Wheels at the Palace shirt en twee vrijkaarten om op een dag naar keuze te gebruiken. Bovendien krijgt mhc Soest van de organisatie een bijdrage van in de clubkas om te besteden aan een goed doel op de club.

 Wat wordt er van je verwacht?

Op de volgende onderdelen heeft Wheels at the Palace onze hulp nodig:

·Klassieker Parking; ondersteuning van het parkeren tussen de oldtimers

·Kassa/ entree; verkoop tickets of aanwezig bij informatiepunt

·Uitdelen van flyers/ programmaboekjes; verspreid over het terrein

·Ondersteuning organisatie/ informeren bezoekers; verspreid over het terrein

·Rondbrengen van lunchpakketten; verspreid over het terrein

· Waste management; afvalbakken legen verspreid over het terrein

·Crowd management op terrein/ activiteiten; verspreid over het terrein, met enkele belangrijke punten zoals de Sprint van oude auto’s

·Trapauto Race; managen van kinderactiviteit met trapauto’s

 Iets voor jou? Meld je aan via het aanmeldformulier!

 

Hoofdsponsor

Instagram