DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3600.JPG Header01.jpg NIX18-banner.png Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding sponsorbericht 14 - 11

Nieuwe sponsoren, wie doet er nog meer mee?

Behalve dat we blij zijn met onze nieuwe shirtsponsoren vinden we het fantastisch dat wij ook een aantal andere nieuwe sponsoren welkom kunnen heten: Huischef, Boomhut Boris en SBLT. Fijn dat jullie de club een warm hart toedragen! Binnenkort zetten we jullie graag in de schijnwerpers om alle leden kennis te laten maken met jullie prachtige bedrijf*.

Ook sponsor worden? Verken met ons de mogelijkheden!

Als je nu denkt: zichtbaarheid, betrokkenheid en zakelijke kansen creĆ«ren, dat wil ik ook! Neem dan vandaag nog contact op met de sponsorcommissie: [email protected]. Er is nog voldoende ruimte voor een mooi doek langs een van onze velden. Of wat te denken van die ene bijzondere plek: boven het scorebord van ons eerste veld? We zijn blij met sponsoring van elk bedrijf, groot of klein. Daarmee wordt het voor de club mogelijk om mooie activiteiten voor de leden te organiseren. Informeer bij de sponsorcommissie naar de mogelijkheden en word een trotse sponsor van MHC Soest!

 *Voor wie nu al nieuwsgierig is geworden, bekijk hier de websites van deze nieuwe sponsoren:HuischefBoomhut BorisSBLT